Ana içeriğe atla

'Altın Elbiseli Adam' Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti

'Altın Elbiseli Adam' lakabıyla bilinen ünlü motosiklet ve model araç uzmanı Barkın Bayoğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde sabaha karşı motosikletiyle kaza yaparak hayatını kaybetti. Kazada, Bayoğlu'nun çarptığı emlak danışmanı ve broker Buğra Erdem de can verdi.

Saat 02.00 sıralarında meydana gelen kazada emlak danışmanı ve broker Buğra Erdem, eşiyle birlikte 34 FV 8512 plakalı otomobiliyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Anadolu yönüne giderken köprü girişine gelmeden otomobilini durdurdu. 

İddiaya göre; otomobili durdurup, dörtlüleri yaktı eşiyle tartışmaya başladı. Daha sonra öfkeli bir şekilde aşağı indi. Karşı şeride geçti.Bu sırada Avrupa çıkışı istikametine ilerleyen Barkın Bayoğlu, kullandığı 34 UR 8430 plakalı motosiklet ile hızla Erdem'e çarptı. Erdem olay yerinde öldü. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve ağır yaralanan Bayoğlu hemen Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

       Motosiklet Camiası Rotasını Kaybetti



BARKIN BAYOĞLU KİMDİR?
1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Barkın Bayoğlu, ilkokula başladıktan kısa bir süre sonra ailesiyle İngiltere’ye göç etti. Türkiye’ye döndükten sonra Bilgi Üniversitesi’nde öğrenim gördü ve dereceyle mezun oldu.
İngiltere’de okuduğu sırada motosiklet tutkusu başlayan Bayoğlu, lisede ilk motosikletine sahip oldu. 2000’li yıllarda Telsim’de eğitmen olarak, bir sürede Kazakistan’da bazı işlerle uğraşan Altın Elbiseli Adam, Türkiye’ye döndükten sonra kendisine bir atölye satın aldı. Bayoğlu son zamanlarda motosikletlerle iglili YouTube’ta çektiği videolarla hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşmıştı.
2016'DA DA KAZA GEÇİRMİŞ UCUZ ATLATMIŞTI
Barkın Bayoğu, 31 Ağustos 2016 tarihinde de Şile yolunda arkadaşı Fuat Domaniç ile birlikte kaza geçirmişti. Bir anlık dalgınlıkla birlikte saatte yaklaşık 160 kilometre hızla ilerlerken çarpışan ikili, yere düştükten sonra metrelerce sürünerek taklalar atmışlardı. Barkın Bayoğlu kazaya ilişkin görüntüleri ve açıklamalarını da esprili diliyle anlatmıştı.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Linux En Az Sistem Gereksinimi İsteyen Dağıtımları Değerlendirilmesi

Linux İşletim Sisteminin Dağıtımlarının En az sistem gereksinimi isteyen sürümleri, değerlendirilmesi aşağıdadır, Değerlendirilen dağıtımlar şunlardır: Ubuntu Xubuntu Lubuntu Damn Small Linux Linux Mint Fedora Opensuse Debian Rat Hat Suse Linux Suse Linux Sistem Gereksinimleri: Pentium 1-4 ya da Xeon; AMD Duron, Athlon (XP, MP ya da 64), Sempron ya da Opteron 256MB RAM 500MB boş disk alanı 800x600 yada üstü resolution Rat Hat Memory Gerekli: 4 GB of memory Önerilen: 8 GB of memory CPU Gerekli: Intel Core processor, 2.4GHz, 512K cache or equivalent Önerilen: Intel multi-core processor, 2.4GHz dual processor, 512K cache or equivalent Storage 5 GB alan temel kurulum için. 40 GB alan Channel başına. 10 GB alan Cache dizini için(/var/cache/rhn) Disk yapılandırması olarak Raid 5 tavsiye edilir. Database İlk kurulum için 12 GB alan önerilir. Client ve channel hesaplamaları ise, 250 KB alan client system başına, 500 KB alan çhannel başına, ayrıca 230 KB channel da

( C#) Ders 4 - Diziler, Çok Boyutlu Diziler, Düzenli ve Düzensiz Çok Boyutlu Diziler Nasil Kullanilir. foreach Döngüsünün Kullanimi.

C# da Diziler Diziler için ayni tipteki verilerin tutuldugu bir koleksiyon diyebiliriz. Örnegin integer verinin bir yigin seklinde tutulmasi için dizileri kullaniriz. C# da diziler referans tipinde degiskenlerdendir. C# da tanimlanan tüm diziler System.Array sinifindan türemis bir nesnedir. C# da diziler asagidaki gibi tanimlanir. ? 1 <veri tipi>[] <degisken ismi> = new <veri tipi>[<dizinin boyutu>]; 10 adet integer veri tutan bir dizinin tanim ise ? 1 int [] integerDizi = new int [10]; Bir dizinin boyutlari sabittir ve kullanilmadan önce belirlenmelidir. Dizi boyutunu belirlemek için baska bir degiskende kullanabilirsiniz. ? 1 2 int boyut = 10; int [] integerDizi = new int [boyut]; Diziyi tanimlama ve baslangiç degerlerini atama islemini ayri satirlardada yapabilirsiniz. ? 1 2 int [] integerDizi; integerDizi = new int [10]; Ayrica dizileri tanimlarken, dizi içine atmak istedigin

JavaScript ile Popup Pencereleri

Popup pencereleri bir sayfa içinde ek bir pencere açma islemidir. Popup pencereler JavaScript kullanarak açilirlar. Popup pencereler yaygin olarak reklam göstermek amaciyla kullanilir. Diger bir kullanim amaci ise yardim sayfalari tasarlamak içindir. Ihtiyaciniz dogrultusunda farkli amaçlar için kullanilabilirler. Popup pencereler; Sayfa yüklenmesinde,Sayfadan çikildiginda,Kullanici bir linki tikladiginda açilabilir. Sayfa yüklenirken veya kapatilirken bir popup açmak için body etiketi içine asagidaki kodu yazmaniz yeterlidir. Sayfa yüklenirken ? 1 <body onload= "javascript: alert(Load islemi!')" > Sayfa Kapatilirken ? 1 <body onunload= "javascript: alert('UnLoad islemi!')" Link tiklandiginda ? 1 <a href= "javascript: alert('link Tiklandi!')" >Popup Aç!</a> Popup olarak yeni bir pencere açmak istiyorsak window.open() metodunu kullaniriz. Window.open metodun