Ana içeriğe atla

ASUSPRO P SERİSİ KURUMSAL DİZÜSTÜ; KOBİ’LER İÇİN ÜRETKEN, GÜVENİLİR VE BÜTÇE DOSTU

P2520_Silver_
ASUS’un KOBİ’ler için özel geliştirdiği P2520 kurumsal dizüstü bilgisayar, bütçe dostu olmasının yanı sıra işletmelere hem üretkenlik hem de güvenilirlik katıyor.
Gereksinimleri ve öncelikleri ne olursa olsun kurumların tüm iş ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan ASUSPRO Kurumsal Serisinin üyesi ASUSPRO P2520 dizüstüler; dayanıklı, güvenli ve üst düzey performansa sahip bilgisayarlara ihtiyaç duyan fakat bütçeleri sınırlı olan Küçük ve Orta Boyutlu İşletmeler (KOBİ) için özel olarak tasarlandı.
ASUSPRO P2520 kurumsal dizüstüler, kullanım süresini uzatmak veya bakım yapmak amacıyla kolayca değiştirilebilen pil yapısı ve 4 USB portuyla (üç adet USB 3.0 ve bir adet USB 2.0) işletme ve organizasyon kullanıcıları için daha fazla üretkenlik ve verimlilik sağlıyor.
Dizüstüler, fırçalanmış ince çizgili alüminyum dış yüzeyi ve çizilmeye dayanıklı kaplamaya sahip LCD ekran ile profesyonel tasarım sergiliyor. Ergonomik bir tasarıma ve rahat kullanım olanağı sağlayan tek parça chiclet klavyeye sahip olan dizüstülerin parlamayı engelleyen mat ekranı, istenmeyen yansımaları önlerken göz yorgunluğunu da azaltıyor.
3 yıl garanti süresi ile işletmelerin sağlam dostu
Bütçe dostu ve üretkenliğine ek olarak 3 yıl garanti süresi ile gelen ve sağlamlığıyla dikkat çeken ASUSPRO P2520 kurumsal dizüstülerde, ASUS Business Manager (ABM) güvenlik çözümü de bulunuyor. Yönetilen BT ortamları olmayan küçük işletmeler için özel olarak tasarlanmış bu güvenlik çözümü, tek adımda güvenlik yönetimi sağlıyor. TPM Güvenlik Yongası ise ekstra güvenlik için donanım düzeyinde koruma katıyor.
Veri güvenliğini ve erişimini daha iyi bir düzeye çıkaran parmak izi tarama özelliğine de sahip dizüstülerde; kuru, yıpranmış, nasırlı, kirli ya da yağlı deri gibi cilt koşullarından daha az etkilenen gelişmiş sensörler kullanılıyor.
Dizüstüler, anakart üzerinde Wake-on-LAN (WOL) özelliğini destekleyen dâhili bir donanım modülüne de sahip. Bu modül, bilgisayarın LAN bağlantısı aracılığıyla bir ağ mesajı ile uyku modundan çıkmasını veya açılmasını sağlıyor. Bu sayede uzaktan bilgisayar bakımı ve teknik destek de oldukça kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Linux En Az Sistem Gereksinimi İsteyen Dağıtımları Değerlendirilmesi

Linux İşletim Sisteminin Dağıtımlarının En az sistem gereksinimi isteyen sürümleri, değerlendirilmesi aşağıdadır, Değerlendirilen dağıtımlar şunlardır: Ubuntu Xubuntu Lubuntu Damn Small Linux Linux Mint Fedora Opensuse Debian Rat Hat Suse Linux Suse Linux Sistem Gereksinimleri: Pentium 1-4 ya da Xeon; AMD Duron, Athlon (XP, MP ya da 64), Sempron ya da Opteron 256MB RAM 500MB boş disk alanı 800x600 yada üstü resolution Rat Hat Memory Gerekli: 4 GB of memory Önerilen: 8 GB of memory CPU Gerekli: Intel Core processor, 2.4GHz, 512K cache or equivalent Önerilen: Intel multi-core processor, 2.4GHz dual processor, 512K cache or equivalent Storage 5 GB alan temel kurulum için. 40 GB alan Channel başına. 10 GB alan Cache dizini için(/var/cache/rhn) Disk yapılandırması olarak Raid 5 tavsiye edilir. Database İlk kurulum için 12 GB alan önerilir. Client ve channel hesaplamaları ise, 250 KB alan client system başına, 500 KB alan çhannel başına, ayrıca 230 KB channel da

( C#) Ders 4 - Diziler, Çok Boyutlu Diziler, Düzenli ve Düzensiz Çok Boyutlu Diziler Nasil Kullanilir. foreach Döngüsünün Kullanimi.

C# da Diziler Diziler için ayni tipteki verilerin tutuldugu bir koleksiyon diyebiliriz. Örnegin integer verinin bir yigin seklinde tutulmasi için dizileri kullaniriz. C# da diziler referans tipinde degiskenlerdendir. C# da tanimlanan tüm diziler System.Array sinifindan türemis bir nesnedir. C# da diziler asagidaki gibi tanimlanir. ? 1 <veri tipi>[] <degisken ismi> = new <veri tipi>[<dizinin boyutu>]; 10 adet integer veri tutan bir dizinin tanim ise ? 1 int [] integerDizi = new int [10]; Bir dizinin boyutlari sabittir ve kullanilmadan önce belirlenmelidir. Dizi boyutunu belirlemek için baska bir degiskende kullanabilirsiniz. ? 1 2 int boyut = 10; int [] integerDizi = new int [boyut]; Diziyi tanimlama ve baslangiç degerlerini atama islemini ayri satirlardada yapabilirsiniz. ? 1 2 int [] integerDizi; integerDizi = new int [10]; Ayrica dizileri tanimlarken, dizi içine atmak istedigin

JavaScript ile Popup Pencereleri

Popup pencereleri bir sayfa içinde ek bir pencere açma islemidir. Popup pencereler JavaScript kullanarak açilirlar. Popup pencereler yaygin olarak reklam göstermek amaciyla kullanilir. Diger bir kullanim amaci ise yardim sayfalari tasarlamak içindir. Ihtiyaciniz dogrultusunda farkli amaçlar için kullanilabilirler. Popup pencereler; Sayfa yüklenmesinde,Sayfadan çikildiginda,Kullanici bir linki tikladiginda açilabilir. Sayfa yüklenirken veya kapatilirken bir popup açmak için body etiketi içine asagidaki kodu yazmaniz yeterlidir. Sayfa yüklenirken ? 1 <body onload= "javascript: alert(Load islemi!')" > Sayfa Kapatilirken ? 1 <body onunload= "javascript: alert('UnLoad islemi!')" Link tiklandiginda ? 1 <a href= "javascript: alert('link Tiklandi!')" >Popup Aç!</a> Popup olarak yeni bir pencere açmak istiyorsak window.open() metodunu kullaniriz. Window.open metodun